23 Augusti

Heeey!
Idag är det  precis 129 dagar kvar tills vi sitter på arlanda med våra packade väskor och redo för att möta världen. Det är helt sjukt vad tiden går fort :)
Vi har räknat ut att det är mindre en 4 månader kvar tills jag flyttar hem till Sverige och Malung, dom sista två veckorna kommer jag att tillbringa tiden hemma med familj och vänner. 
Ivarjefall, med 129 dagar kvar och det firades idag med en dunder middag på den indiska rastaurangen Jaipur. Helt underbart god och stark mat (haha jag undrar hur jag kommer överleva när jag väl är där).
Någon timme och ett cykelpass senare anlände vi till Nomaden, en liten resebutik här i Oslo. Ett snabbköp och jag är numera 269 NOK fattigare men en väldans bra bok rikare!


nu ska här läsas! ;D


10 Augusti

Då var det äntligen klappat och klart, den 1 Januari 2011 kl. 12.24 lyfter planet ifrån stockholm ner till Bombay i Indien, en tråkig start på nya året? tjaaa, alla har inte samma tur som vi ;)
Självklart har jag Ellen med mig och våran plan är den bästa.... att inte ha någon plan! bara göra precis det vi känner för och vill! Men jag lovar er, det kommer bli galet och en hejdundrandesresa..
vad sägs om:
Chill i Indien
Ödeöar i filippinerna
Surf i Bali
Fullmoon party på koh phangan
Dyka i barrierrevet
Bergsklättring & bestigningar i Nya zeeland
och då ska ni bara veta att det här bara är en mycket liten del av alla nya äventyr vi kommer stöta på:)
Följ resan här på bloggen, det kommer bli sjukt bra och Ellen hälsar er fett med steeehhheeek :D
pusstja


RSS 2.0