31 Mars

Sista Mars är numera gjord, härligt :)
Är helt död i kroppen, 5 dagar med träning känns.. har träningsvärk precis överallt! Men vad säger vi, träningsvärk är skön värk :P
Har gått en sväng på stan idag tillsammans med June, hittade en super fin tröja på disel och en sjukt fin vårjacka på peak.
Jackan får vänta till jag ska hälsa på Ellen i Stockholm i maj men tröjan, im in love! ska köpa den på måndag, så får ni se den då :)
Annars räknar jag ner dagarna till ferien.. jobbar mån - ons nästa vecka, sen sticker vi till fjällen :D Wiihhoo
Här är jackan, vad tycks?
Tara Jacket

27 Mars

Halloj igen, med en inte så kul huvudvärk ligger jag nu med onepiecen i soffan, är helt slut efter ett pass på elixia.. (Nöjd tjej :D) är bara att tagga om och tagga till, klockan är ställd på 06.30 imorgon, har PT timme innan jag börjar jobba!
Annars lever jag livet, dagarna på jobbet flyger fram och det är som nu det faktiskt är som bäst att jobba i Barnehage, med tanke på vädret alltså :) idag när jag gick på stan möttes jag av flera stycken som gick i tshirt och shorts... Det är helt sjukt, vi är faktiskt fortfarande i mars lixsom!!! Hoppas på att vädret håller i sig bara så man får några fina dagar till fjällen i påsk :D nu ska jag kosa ner mig i soffan och inte göra många mer knop idag :p hade fint


24 Mars

Vilken underbar dag det har varit, jag och Johanna började dagen med en löptur på morgonen för att sen njuta resten av dagen på aker brygge med en massa sol och mys!


22 Mars

Tja!
Har varit en dag med mycket känslor, har tagit stora beslut och klivit ett steg högre upp mot nya mål!
Kommer bli kanon och det känns otroligt skönt :D
Annars är en stor dag att fira, världens grymmaste syster har tagit världsrekord på 100 meter och hur coolt är inte det?! :) En galet stolt storasyster fick hela personalen att hoppa till av mitt glädjeskrik under personalmötet.
haha grymt bra med banka bäver kommentaren Stina :P
En och en halv vecka kvar till påsk och Bruks! Wiiihhhoo livet är bra nu

18 Mars

Heej!
Nästan ganska exakt ett år sedan jag skrev sist..
har bestämt mig för att återuppta bloggandet och börja nu igen :)
Mycket har hänt och massor av nya planer smids.
Just nu sitter jag i ett soligt Oslo, det är söndag och jag ska bara se sista världscupen i Falun och sedan blir det en promenad och kaffe ute i solen.
Slänger upp en bild från när vi bilade runt fjordarna :D

RSS 2.0