31 December

Nu är det nära, riktigt nära! Om två timmar sitter jag på tåget påväg mot arlanda, ska byta i borlänge och sedan kommer jag få vänta 1 timme på att Ellen ska komma :) Vi ses nästa gång i Indien! GOTT NYTT ÅR :)


28 December

Jag har sagt Hejdå till alla i Oslo, med gråten i halsen lämnade jag den underbara staden för 6 dagar sedan.
Det känns helt ovärkligt att vi äntligen är här... med tre dagar kvar sitter jag nu ute i sommarstugan och myser allt jag kan med familjen! Jag vill inte tänka på att det är månader tills jag ser dom nästa gång, sådärför försöker jag att tänka på något annat. Det är helt galet att vi åker på fredag!!!
Men jag är lycklig, det är det här jag har längtat efter i över ett halvår.
Väskan är halvpackad och imorgon ska jag fixa det sista, så som skavsårsplåster, shampo och lite annat plock.
Annars är jag redo! Redo för att möta världen!
Tåget går klockan 15.50 på fredag och jag hoppas att sj inte tänker krångla med mig då, har ju faktiskt tänkt sitta med så lite kläder som möjligt på mig :) Nu bär det av mot sommaren!
Hoppas alla har haft en bra jul hemma, för det har jag :D


8 December

Nu ska jag för en gångskull hälsa er riktigt välkommna till min nya blogg!
För nu är den igång, med bara 24 dagar kvar i Norge/Sverige står det inte på förens det bär av!
Just nu sitter jag i ett iskallt norge med halvtaskiga element. Jag sover på en liten madrass med min lovley onepiece för att jag inte ska frysa ihjäl.. jag antar att det bara är att börja vänja sig med osköna sängar, dock kanske inte kylan kommer vara något problem där nere, hopefully not! just nu är det 27 grader varmt i Bombay så jag tror inte att jag behöver ora mig ;)

Alltså har jag bara 2 veckor kvar i Oslo, den 22 december gör jag min sista jobbdag och åker hem. Det är bara att njuta tillsammans med kompisar, barn och alla jag känner här den sista tiden! För sen ses vi inte förens om 7 månader... den 1 Augusti börjar jag jobba igen, och tills des ska jag leva livet fullt ut!
Juste den 18 är det Hejdåfest för mig - det gillas! 


hur kan man inte längta tillbaka till det här!?  


RSS 2.0