30 April

Hej på er!
Idag är det ju valborgsmässoafton, hade aldrig tänkt över det om det inte vore för rix morgonzoo som rullade i lurarna i morse när jag gick till jobbet. Det är lite tråkigt att det inte finns här i Norge, men och andra sidan festar dom desto hårdare här på deras nationaldag den 17 maj.
Hur som helst ville jag bara komma till det att jag saknar att inte ha någon super god middag och brasa att titta på ikväll :P så jag hoppas ni att ni alla myser lite extra för mig där hemma! :)
Ska köpa en ny vår/sommarjacka och väljer mellan dessa två. Är så sjukt svårt att välja! Tips tack :D
Tara Jacket
Ursula Jacket
Imorgon är vi iallafall lediga från jobbet och finväder är det också spått så det blir parkhäng och mys! :)

29 April

Halloj!
Vilket underbart väder, halleluja moment på den! :) började dagen med en promenad och har sedan avnjutit denna sköna dag tillsammans med dessa filurer i parken.
Inväntar en dödskön vecka, lediga på tisdag och slutar tidigt på
Fredag för då bär det av mot Stockholm :D livet leker!


28 April

Hej på er denna underbara lördag! :)
Har snart utrotat förkylningen men får vänta med träningen tills jag är helt återställd så det inte blir något bakslag.
Fick ett litet tips från coachen (mamma) igår om att köpa på mig möllers tran som tydligen ska vara dunderbra både förebyggande och mot förkylning, det är fiskleverolja.. finns med citronsmak också som jag kan rekommendera för det smakar inte så där jätte gott :P
Som sagt, underbart med lördag.. solen skiner och jag och min kära sambo har dragit en shopping tur på stan.
Hittade mycket fint som jag tänkte visa er :) Köpte en efterlängtad väska från the north face, stod och valde mellan en lila eller rosa och är mycket nöjd med valet nu så här i efterhand! :)
Hittade äntligen ett par jeffrey cambell skor som satt som ett smäck och en fin liten väska från michael kors, så dagen kunde inte ha blivit bättre + att party outfiten inför nästa helg är ordnat!
GRYMT SNYGG :D
min fina michael kors väska :)
jeffrey cambell skorna
outfiten inför nästa helg är redan klar, hur skönt ?! :D

26 April

Hej! Ligger hemma i sängen med täcket upp över näsan, fortfarande sjuk med andra ord.
Skit också, jag som vill kunna träna!
Så proppar i mig C vitaminer och te om vart annat och hoppas på att det blir bättre snart!
Det är mycket saker som har hänt på slutet och ja... nu när jag inte har så mycket att göra om dagarna kan jag väl släppa den stora bomben och berätta för alla nu att jag har sagt upp mig och kommer att lämna Oslo den sista juni. Med blandade känslor såklart, har varit här i 3 år nu och jag älskar fortfarande den här staden så ett farväl för alltid blir det nog absolut inte :)
Men ska bli skönt att få komma hem och påbörja nästa kapitel i livet eller hur man säger.
Har sökt skola till hösten, rehabilitering och friskvård i arbetslivet så jag håller alla tår och tummar på att jag kommer in! Annars är det bara att ta fram matteboken igen och plugga upp dom betygen som behövs :) Känner mig supertaggad :D
Har pratat med min PT också och vi har satt upp ett stenhårt träningspogram sista tiden, blir dunderbra! :)
Har även hunnit med att anmäla mig till vansbrosimningen och lidingöloppet nu på morgonen, så nu är det bara vätternundan kvar, så ska vara snabb med att boka efter årets lopp så jag vet att jag får en plats.
Är så mycket roligare att träna när man har satt mål efter vägen :)

 

Har så dåligt med nya bilder, så slänger med en bild på mig, Ellen och Johanna för något år sedan i Oslo. Ser fram emot en riktig mysochfest helg med dessa två brudar i Stockholm om en vecka! :D
Nu ska jag ta med mig täcket och slänge ner mig framför tvn och halvsova och hoppas på att jag blir frisk!

24 April

Tjabba på er!
Här ligger jag och pumpar i mig vatten, är nämligen sjuk. Tur i oturen eller vad man ska säga så är Johanna också hemma och är sjuk så vi har myst ner oss i soffan och tagit oss ner och handlat lite nödprovianter. Har ju inte ätit godis på super länge så känner att det är lite synd om mig nu så tyckte det var dags att unna sig! Shutter island med en godteripåse alltså. Hoppas på att jag är bättre inom kort så jag kan börja träna igen! Nu ska jag sluka lite mer vatten. Hoppas allt är bra hemma, kommer förresten snart hem jag också ;) står inte på nu när det hänt oväntade grejer.. Mer säger jag inte :)


21 April

Tja!
Håller just på att göra mig iordning, ska snart kila iväg till christine :) blir kos! Holmenkollen var tungt men vi klarade det :D är så otroligt stolt över mig själv som har tagit så stora kliv framåt bara på någon månad! Sprang på en häst uppe på ullevålseter och respekt som man har för dom små djuren tog man inte ut något i förskott och höll ett behagligt avstånd, när den plötsligt ville hälsa... PANIK! Haha Johanna som agerade fotograf fick sig ett gott skratt och en fin bild! Tänkte att jag kan vara så snäll så ni också får se den ;) och såklart en bild på det färdiga resultat av tårtan :) ha en trevlig kväll gott folk!

födelsedagstårtan är färdig!

det ser ut som den ska bita mig... eller hur!!! :D


20 April

Hej på er!
Äntligen är den efterlängtade fredagen här :)
Ska snart sätta igång att baka en födelesdagstårta till imorgon, vi ska nämligen på födelsedagsfest till Kamilla och Christine, jag och Johanna satt igår och klämde ihop ett kanonbra rimm så nu är det bara tårtan som fattas så är vi fit for fight! :D
Slänger upp en bild imorgon på det färdiga resultatet.
Ska få igång brudarna nu och sedan blir det tv och lets dans!
Imorgon står det en löptur upp till Holmenkollen på shemat tidigt på morgonen för att sedan avnjuta koskvällen hos tvillingarna!
Allt som har hänt under dom senaste dagarna bevisar bara på att man inte ska ta någonting för givet här i livet, så var rädda om varandra!

15 April

Halloj!
Måste bara dela med mig av, ja kan nog vara världens godaste glass!
Vi har precis lagat 4 portioner och till det använde vi:
2 st frysta packet med körsbär
Ca. 1 dl mjölk
Sen slänger du ner allt i en mixer.
Sen var det klart, du kan använda olika mycket mjölk beroende på hur smetig glass du vill ha :D muuums säger jag bara! Nyttigt och helt galet gott


14 April

Underbar helg! Precis hemkommen från ett löp pass med Stina, är riktigt stolt över mig själv att jag orkade hänga med henne runt hela varvet! 1.15 blev tillslut det klockan stannade på. Kunde inte låta bli att ta en bild uppe på toppen :) nöjd tjej med andra ord!
sista lediga dagen imorgon, sen är det back on track till Oslo som gäller!
Ska bli skönt att träffa Fredrik igen och komma igång med gymmandet, Halleluja! :D

12 April

Heeej :)
Har spenderat hela dagen i Karlstad!
Jag, mamma och mormor har strosat runt på Ikea och lite små affärer:) super mys! Dock var det fönstershopping som gällde för min del, men jag är inte bitter sparar mig till Stockholm istället :D
Blev ett par super fina Nike skor, tur man har en så snäll mamma :D tuuuuusen tack :)

 

 


10 April

Genomblöt är bara förnamnet..
Men ska man vara fin får man lida pin eller hur var det vi sa Kristin! 45 minuters löpning ute i det här skitvädret resulterar till att man sitter här genomblöt nu och värmer sig framför brasan! okej, nu när jag skrev det lät det mer som mys men aaa..
Väntar på att det värsta av snön ska försvinna så jag kan ta bilen ner och fixa lite saker på byn, pappa har nämligen redan varit snabb nog och bytt till sommardäck och alla som vet hur fin våran backe är förstår nog att det inte är så kul att köra upp och ner i den nu.
Efter det taggar vi om för lite gym tillsammans med Kristina!
Blir en bra dag, och fy vad skönt det är med lite ledighet :)

7 April

Bra dag i backen!

5 April

Vi vill bara önska alla en glad påsk från oss! :)


4 April

Påskeferie!!! :D
Känns så skönt, sitter i kö påväg ut ur Oslo.. Med nästan två veckors semester framför mig :)
Blev dock inget fjällen, vi ombestämmde oss i sista sekund, om man får välja mellan snöstorm och minusgrader eller sol och plusgrader så väljer nog alla det sist nämda! Så blir alltså hemma i hederliga Malung, sticker ut till stugan och hänger i Sälenbackarna istället :) känns Såklart lite surt men endå helt okej! Ska njuta av massa tid för familj, vänner och lite träning ;) slänger med en bild på den roliga kön vi sitter i nu!

 


RSS 2.0