16 Mars

Heej pa er!
Sitter aterigen i Ho Chi Minh efter en 5 timmars lang bussresa. Mui ne har varit kanonbra!
Igar hade jag bokat en heldag for kitesurfing! ohh im in love, sjukt kul var det.
Och som ni vet ar jag ju kand for att vara den klantiga sa vad hander inte om inte att jag slar varldens fetaste vurpa i en vag och dunkar huvudet i botten, sa halleluja! huvudvarken spranger aven idag. hjarnskakning?! who nows?
Till den sista stora nyheten, resan gar mot sitt slut... efter allt som har hant sa har vi nu bokat om varan hembiljett, det blir inget filippinerna.. istallet aker vi ikvall till Malaysia och KL igen :) shopping imorgon och efter det sticker vi till SWEDEN!
Pappa kommer och hamtar mig pa Arlanda nar vi landar, klockan 12.30  pa lordag ar vi pa svensk mark igen alltsa.
Det ska bli skont och sa himla kul att traffa alla igen! :D soo next time we see you in sweden!

13 Mars

Heejsan!
Jag vet inte vart jag ska borja... dom senaste dagarna har jag varit livradd overat attjag  befinner mig i det har landet med tanka pa Ttsunamin som kom i Japan. Dom lugnade genast ner oss och berattade att vagen valde att aka at andra hallet, alltsa mot filippinerna, australien och usa.
Inte blir man lugnare av att ha en panikslagen mor pa andra sidan varlden som gapar at en att komma hem nu pa en gang. det blir jag ju sa mycket lugnar av, NOT!
Hur som helst, det enda som tydligen har markts har, ar att vattnet har varit oroligt.. men det ar det iuforsig hela tiden med tanke pa dom kraftiga vindarna sa jag vet inte.
Det stora fragetecknet ar dock hur jag ska gora med Filippinerna efter allt som har hant, dom har varit tvunget att evakuera alla upp i bergen dar och egentligen vill jag inte alls aka dit nu! Vi far se vad som hander, vi sitter som klistrade framfor bade internet och tv och foljer med pa vad som hander, och jag har 4 dagar pa mig att bestama mig hur jag ska gora.
Nu till det roliga! :D JAG HAR SURFAT IDAG! for forsta gangen i mitt liv har jag alltsa statt pa en san dar brada, och det var bland det roligaste jag har gjort, dock valdigt svart men det ar darfor det var sa roligt tror jag, jag ger mig ju aldrig och det var varkligen en utmaning! absolut blir det mer surfing alltsa! :D aven om jag svalde halva havet och tvattades rejalt av tvattmaskinen :P Wiiihoo
Imorgon ska vi hyra en moped och ta oss till dom beromda sanddynorna :)

11 Mars

Bangkok ar numera ocksa avprickat pa listan och vi har lamnat den stora staden for att besoka den enda storre staden Ho chi minh city, med hela 7,2 miljoner manniskor kanner man sig ratt lost nar man sitter i taxin och tittar ut pa alla mopeder, hus och manniskor som flyger fram har.
Natten har varit tung, klockan ringde 4 imorse och nu 8 timmar senare kanner man sig som en zombie, nu vantar aterigen en bussresa pa 5 timmar da vi ska ta oss upp till Mui ne, och dar mina kara vanner ska jag antligen fa lara mig surfa! GALET VAD JAG LANGTAR :D
Vietnam kommer bli grymt! Hors mer nar vi kommit fram till Mui ne. see ya!


8 Mars

Hello pa er!
Ni minns att jag berattade att i Indien efter nattbussturen fick jag dom storsta bedbugs betten nagonsin?.. dock kliade dom inte sa farligt, som ett vanligt myggbett ungefar... dom javla krypen har aterigen valt att bara attackera mig, den har gangen over hela kroppen och det kliar 10 ganger varre an vad ett vanligt myggbett gor. jag haller pa att klia ihal mig nastan :P Dumma djur!  Sa bra, nu hoppas jag att ni dar hemma ger mig lite medlidande :P
Annars da, vi ar fortfarande i Bangkok.. vi har hunnit med en tripp till den flytande marknaden, precis som det later.. folk aker runt i batar och saljer saker. hur haftigt som helst!
Idag har vi spenderat hela dagen ute i djungeln. Vi borjade med en snabbvisit pa ett museum som har bevarat en massa saker fran andra varldskriget, allt fran pengar, klader till bilar och bomber. Allt mojligt fanns att se alltsa! vi har ridit elefanter och jag har fatt halla varldens sotaste leopardunge!
lankar till facebook sen sa ni far se alla bilder.


5 Mars

GAAAAAALET, vi ar i Bangkok :)
Det ar en sjuk stad, nattbussturen gick over forvantan och vi kom helskinnade (dock valdigt trotta) fram tillslut :)
Dagen till ara har gatt at till att springa omkring i alla shoppingcentrum som finns har.
Vi har lart oss att kora pa felsida vagen alltsa med motande trafik i fem filit ar helt normalt om man aker tuk tuk, att gora en U svang pa en fem filig vag ar ocksa fullt normalt (aven livsfarligt efterosom alla kor som idioter) men vi ar inte bittra vi inte, efter over 8 timmar bland skor, klader och vaskor trivdes vi ganska bra.
Med kassar till forbannelse och vi har hittat allt man kan tankas far dagens kop ett MVG ++++ :)

Vi bestamde oss igar for att stanna i Bangkok i 6 natter istallet for att sticka ut till Djungeln, istallet ska vi ta nagra dagsturer, planen for imorgon ar bland annat den flytande marknaden som ligger lite utanfor stan.
Och till kvallen vankas det fest med stora bokstaver.
Livet leker och staden ar bara sa coool.
Ciaoaooo

4 Mars

Hejsan!
Shit, det ar redan den 4 Mars.. snart fyller mamma ar :) och vi har varit borta i over tva manader.
Just nu sitter vi i Krabi och vantar pa att klockan ska bli 16.00 sa att varan nattbuss mot bangkok ska borja rulla, vi har en resa pa 14 timmar framfor oss och nar vi kommit fram har vi aterigen en resa pa 3 timmar ut i djungeln att vanta. yeeey vi hoppar av gladje har borta (men far skylla oss sjalva nar vi ar for snala for att flyga)
I tva dagar har jag njutit over att fa traffa min underbara Heidi och nar hon overlamnade alla tackningar fran barnen kunde inte tararna hallas borta, jag saknar dom som sjutton.. norge, sverige, barnen, familjen, kompisarna, maten haha ja typ allt :P nu tror ni sakert att det ar darfor planen ar andrad men sa ar inte fallet heller.
Ellens pengar racker inte till en resa i Australien och jag vill inte aka sjalv, sa darfor kommer vi hem om lite mer en 1 manad. det ar med blandade kanslor, min drom var ju Australien men a andra sidan ar jag bara 21 ar och det har ar min forsta riktiga resa (absolut inte den sista) En vacker dag sitter jag dar nere i Sydney och blickar ut over operahuset och alla underbara strander, nu ar nu och vi ska njuta av den sista manaden vi har kvar i varmen! Snart ar jag tillbaka med er i den jakla kylan.. det har varit en otrolig resa och vi har fatt vara med om sa sjukt mycket, jag ar nojd att fa komma hem nu och fa ha pengar kvar :)
Nasta mal ar djungeln ovanfor Bangkok! Det blir naaaaajs!

RSS 2.0