27 Juli

Vet att jag är världens sämsta på att skriva, men ska skärpa mig på det nu.. jag lovar :)
Dagarna rullar på så snabbt och schemat är fullproppat av saker så det är lätt hänt att man glömmer då.
Just nu sitter jag uppe i Bruksvallarna, har hunnit med en kryssning, födelsedagsfest och en massa tid tillsammans med vänner, underbart! :)
Åker hem imorgon till Malung för en veckas jobb och sedan står det tomt på planering, vi får helt enkelt se vad som händer efter det :) Lovar att slänga upp en massa bilder imorgon då jag har kommit hem.
Sees då!
 

9 juli

Sitter just nu på inlandsbanan på väg upp till Fågelsjö för en veckas jobbande igen, sen har jag tänkt ta semester i 2 veckor :) blev en snabbvisit då planen var att jag skulle hem för att simma vansbrosimningen. Dock ändrades den planen då jag på morgonen igår åkte så en läkare fick titta på mig (jag ramlade med hundarna när jag var ute och sprang med dom i tisdags och slog i revbenet) hon klämde och konstaterade att det förmodligen är av och att simma var inte ett alternativ då, vila sig i form är det enda jag kan göra nu i några veckor framöver. Är det någon som är förvånad? Alltså, allt händer verkligen mig.. Största klantskallen ever! jag åker iallafall tillbaka till Malung antingen söndag eller tisdag, så blir tunt med uppdateringar tills dess. Ha det bra så länge :)


7 Juli

Hej på er!
Har varit dålig på att uppdatera nu på sista tiden men det beror på att jag har fullt upp :)
Sista festen med järngänget i Oslo var nog bland den bästa festen jag har haft. Dom flesta av mina vänner i Oslo befann sig på festen och allt var bara perfekt. 
Söndagen åkte jag hem tillsammans med grabbarna och det var bara att ta sitt trötta arsle och börja plocka ur släpvagnen på en gång för dagen efter stack jag upp till Fågelsjö och farmor, och här har jag varit fram tills nu!
Har precis kommit hem till julgåsviken, ska snart hoppa i säng och börja ladda för vansbrosimningen som är i morgon.. 3 km i iskallt vatten lockar inte jätte mycket, men men bara att bita i det sura äpplet och köra i guess!
Hade tänkt ladda upp en massa bilder nu men har så segt internet här så får bli nästa gång jag är hem, för nu sticker jag tillbaka till farmor på måndag morgon och blir där fram till tisdagen v.29 :) lovar er att det kommer en stor bildbomb då istället :)
Här kommer iallafall en bild sedan festen :)
 
 
 

RSS 2.0