29 Juni

En jobbig dag börjar nu gå mot sitt slut, att säga hejdå till Heidi och mina 18 barn har inte varit lätt.
Dagen har gått åt till skratt, gråt och prat om massa minnen. I 3 år har jag haft Heidi vid min sida och hon har blivit som min storasyster, vi har delat på allt. jag försöker trycka in att det här faktiskt inte är slutet på något bra... utan början på något nytt men det är ändå svårt, du vet det redan men jag säger det igen....jag är otroligt glad i dig! 
 
Som sagt, en jobbig dag. Men livet går vidare och nu är den när den jobba biten är avklarad får jag börja se fram i mot det positiva, imorgon är det hejdåfest och det kommer kalasmycket folk. Anders och Thomas kommer ner enda från Vansbro och dom flesta av mina vänner här i Oslo kommer att befinna sig på sporveisgata 27b. Kommer bli en galen kväll :D 
Ska njuta av min sista helg i Norge och Oslo nu.
 
 

25 Juni

Halloj på er :)
Vet att jag inte har varit den bästa att uppdatera på sista tiden men gjorde faktiskt ett tappert försök när jag var hemma nu i helgen, men ute i sommarstugan har vi inte världens snabbaste internet så det brakade igenom och allt som jag hade skrivit försvann så då orkade jag inte skriva om det :)
Men tänkte jag skulle dra en snabbrepris av helgen för er nu.
Midsommarafton tillbringades i Orsaskogen tillsammans med mygg, flugor, kossor och inte minst alla bromsar! Orsa kajt´n  och löptävling på 25 km var det som gällde och i mål tog vi oss även om det var kämpigt :) Super fin terräng och perfekt träning inför lidingö! Kvällen avslutades sedan hemma tillsammans med familjen med god mat och en massa spel och fiske, en riktigt mysdag med andra ord :) 
Har även hunnit med att inviga min nya cykel i helgen, riktigt nöjd! Sen sist men inte minst har vi firat Stinas födelsedag, 19 år och lillskiten är inte så liten längre :P
Här kommer lite bilder, så och njut!
Kramkalas :D
Fiske med Josef
trött tjej efter 25 km löpning i benen :)
Vinnarlaget på kubbspel
Midsommarfiske 
Lördagen spenderades tillsammans med dessa två filurer :) 
första cykelpasset gjort. min fina cykel ;D
Stinas födelsedag och tårtor i massor :)
avslutar med en bild på armbandet som stina fick av mig :)
 
Sista veckan i Oslo är nu också påbörjad och jag ser fram emot en hektisk vecka, ska flytta ur lägenheten, shoppa en ny garderob och sist men inte minst ha min efterlängtade hejdåfest med en massa vänner. Kommer bli helt galet bra. 

17 Juni

Hej på er :)
Ligger i soffan med den träningsvärken sedan fredagens PT pass. Det bokstavligt talat brinner i ben och rumpan haha. Tog mig i kragen och fick med mig Camilla på en promenad upp till Holmenkollen endå idag så vi får vara nöjda.
Annars räknar vi ner dagarna, har bara 8 dagar kvar på jobbet och 1 och en halv vecka i Norge.
Det är massor som ska hinna göras dom här sista dagarna så det är bara att ligga i med hård handskarna!
Ska njuta av sista tiden och sedan går flyttlasset om två veckor!

12 Juni

Tjabba!
Tänkte lägga upp lite bilder sedan mitt och Josefs besök på marknaden i helgen. Vi stoooooor koste oss och hängde både hos polisbilen, helikoptern och såklart i korvkön :)
Laddar till sommarfest med jobbet på fredag :) det blir riktigt kul!

8 Juni

Hej!
En vecka sedan sist och just nu ligger jag proppmätt (med lite magont) och ångrar att jag faktiskt tryckte i mig dom där onödigt sista godisbitarna, men vad gör man inte när man inte kan sluta... haha jo får ligga med ångesten nu istället. Äh, får bara köra lite extra under nästa träningspass istället :P
Ja alla som känner mig vet ju att jag har gått och blivit tidernas träningsnörd, så har nu medan jag är hemma införskaffat mig lite mer roliga prylar :)
Har köpt mig en tokhäftig pulsklocka som jag är mer en nöjd med, min nya kärlek skulle man nog kunna säga! En svart polar RCX5 med GPS blev det tillslut och som att träningen inte var rolig innan.. ja jag kan ju säga att med denna leksak blev det dubbelt så kul :D
Så här ser den ut, sen tillkommer GPS  men den är så liten så den kan man ha i fickan eller på armen i ett bälte som följer med. Det som också gör klockan så bra är att den är väldigt enkel att förstå sig på! Lätt värt varenda krona! :)
Jag har ju också varit på jakt efter en racer för att börja träna lite cykel både för skojs skull och för den lovley vätternrundan som jag så fint ska avsluta klassikern med. Har varit i Mora idag för att beställa hem en lagom till midsommar var tanken, men se vad som fick följa med hem redan idag istället, hur tur får man ha lixsom?! :)
Nu jäklar ska det bli åka av.
Sist men inte minst så har kvällen avslutats ute i sommarvärmen med smörgåstårta och båtkörning tillsammans med familjen. Skönt att få vara samlade och bara vara!

RSS 2.0