6 Januari

Varma halsningar fran baga dar vi nu har flyttat till, det skabbiga hostlet har nu bytts ut mot ett jatte fint hotell med pool och enligt dom som ager det 20 m till stranden, fast jag skulle nog ha sagt 100 :P det ar frascha rum och allt ar bara perfekt. vi betlar 500 rupees var och det ar ca. 50 kr var. Ellen ar en hejjare pa att pruta sa vi far tacka henne :)
Igar korde vi en liten utgang for att prova hur drinkarna smakade och dom far mycket val godtkant, det var en sjukt rolig kvall och det slutade med att vi blev servitrisens nya "best friend" haha, han bjod oss pa massa goda drinkar:)... haha servetvikningar och rocken raaaaaaaal med ryssen far vi inte heller gloma. Det var alltsa en minnesvard kvall, dock var morgonen inte lika rolig. men nu mar vi bra och har legat pa stranden hela dagen :)
Ska lagga upp bilder imorgon!
Nu ska vi kila och fixa sa vi far en tur i djungeln med elefanterna :)
Vi hors imorgon :) byeeee


Kommentarer
Postat av: britta

Gissa om jag är avundsjuk!!!!! Fick adressen av Ingrid. Jag kan inte annat än önska dig världens bästa äventyr. Kramar i massor!!!!!

2011-01-06 @ 19:25:08
Postat av: Gustav

Kul att följa dig på bloggen Hanna! Ser fram emot att få se lite roliga och fina bilder;) Som du hörde så bor vi på samma ställe som Malung här i Torsby, synd att du inte är hemma nu.

2011-01-07 @ 22:01:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0